Saune, finske saune, kreveti za masažu

Paravani

Paravan je na sopstvenim nogama stojeći komad nameštaja, koji se sklapa i otvara kao harmonika i čija se konstrukcija pravi od drveta, a ispune mogu biti od raznovrsnih materijala, kao što su: bambus, lexan, tapeta, drvo, textil, itd. Praktičan je element svakog prostora.Može da služi čisto kao dekoracija,ali je veoma tražen proizvod od davnina prvenstveno zbog svoje praktičnosti.Postavljen pokriva,razdvaja prostor,a sklopljen zauzima veoma malo mesta. Prilikom odabira vrste ispuna za paravan, preporučuje se usklađivanje prema postojećim bojama,formama i materijalima u datom ambijentu.

Paravani “AFRICA” sa bambusom

Paravanisu izrađeni od masivnog drveta jelovine i bambusa. Drveni okvir se bajcuje u boji po želji kupca. U ponudi imamo više boja i šara za ispune od bambusa. Količina segmenata po želji.

Dimenzija jednog segmenta 185 x 45 x 2,5 cm.

Cena po segmentu paravana: 45€

 

 

Paravani “AFRICA” sa leksanom

paravan-leksan-01su izrađeni od masivnog drveta jelovine i leksana. Drveni okvir se bajcuje u boji po želji kupca. Količina segmenata po želji.

Dimenzija jednog segmenta 185 x 45 x 2,5 cm

Cena po segmentu paravana: 45€

 

 

Paravani “LEILA” sa tapetom

paravan sa tapetomsu izrađeni od masivnog drveta jelovine,bajcovano u boju po želji,a ispuna od raznih dezena tapeta na medijapanu.Prednost paravana je neprozirnost. Broj segmenata po želji.

Dimenzija jednog segmenta 197 x 56,3 x 2,5 cm

Cena po segmentu paravana: 55€

 

 

Materijali za ispune kod paravana

Dvostrane ispune

Ove ispune imaju dva lica tj dekorativne su sa obe strane. Korišćenje paravana sa dvostranim ispunama se preporučuje na primer pri razdvajanju stolova za masažu.

Jednostrane ispune

Ove ispune imaju jedno dekorativno lice i takvi paravani se koriste za presvlačenje ili za dekoraciju.