Saune, finske saune, kreveti za masažu

Saune

   Toplina saune nas privlači iz različitih razloga. Pomaže nam da se relaksiramo, da imamo dobar provod u dobrom društvu ili jednostavno da odvojimo trenutak za sebe. Sauna je tretman lepote, trenutak da raspoložite sebe, da se opustite nakon teškog treninga ili posla.

Redovno korišćenje saune štiti od prehlade, telo održava zdravim i u dobroj kondiciji, povećava otpornost, štiti kardiovaskularni sistem, opušta mišiće. Intenzivno znojenje pomaže u izlučivanju toksina iz organizma, koža se čisti i usporava starenje.

Prijatna toplota saune se pojavljuje u mnogim različitim oblicima – u tradicionalnim finskim saunama koje se lože na drva, u urbanim gradskim kupatilskim saunama, slanim saunama ili u modernim infracrvenim saunama.

Razvili smo široku paletu sauna za potrebe različitih korisnika. Lotus saune su sveobuhvatna rešenja: dobijate visok kvaliet proizvoda,estetski dizajn i brzu montažu. Sve saune se izrađuju ručno, usklađuju u vaš enterijer, po vašim potrebama. Kreirajte sa Lotusom sopstveni, jedinstveni doživljaj saune.Naša šarenolika zbirka sadrži sve, od visoko kvalitetnih standardnih proizvoda do izuzetno posebnih proizvoda.

Lotus želi da ponudi opuštajuću toplinu saune svima – na način kako vi to želite.